1
2
3

Droogkuis

De Parel heeft in 2014 geïnvesteerd in een revolutionair en milieuvriendelijk concept waarbij droogkuis én ecologisch werken hand in hand gaan.
Een droogkuisbehandeling zorgt voor een grondige reiniging, uw kledij en gordijnen blijven mooi in model,
krimpen wordt tot een minimum beperkt en kleur blijft maximaal behouden.

Het milieuvriendelijke K4 reinigt even grondig als het vroegere perchloorethyleen, verwijdert vlekken makkelijker,
en heeft daarnaast nog enkele bijkomende voordelen.

een frisse geur

een minimum aan slijtage aan de vezels

een uitstekend kleurbehoud, minder kans op vergrauwing

geen gevaar voor de gezondheid van dragers van de kledij

biologisch afbreekbaar

We zorgen voor een onberispelijke afwerking van al uw bovenkledij, draperieën, dekens, wol, …

Ook uw delicate kledingstukken en zijde zijn bij ons in veilige handen.

Onze absolute specialiteit is feestkledij : bruidsjurken, galakleedjes, ceremoniekledij,…

Enkele Getuigenissen

Elsie V.

Ze doen echt al het mogelijke om hun klanten een optimale service te bieden! Ik had een glas rode wijn over mij gekregen, de achterkant van mijn kleed hing gewoon vol, maar de avond erop had ik een andere receptie en ik hoopte echt wel om dat kleedje opnieuw te kunnen aandoen. Mijn vriendin raadde me aan om langs te gaan bij De Parel.  Ik ben ‘s morgens direct langs gegaan, en ze hebben ervoor gezorgd dat ik mijn kleedje om 17u al terug kon ophalen. Sindsdien ben ik een trouwe klant.

Elsie V.
Vincent

Ik ben reeds 40 jaar klant bij De Parel, en ben zeer tevreden over de kwaliteit van hun werk. Mijn linnen is steeds in orde, netjes gereinigd en keurig afgewerkt. Ze doen wat ze beloven, en dat vind ik belangrijk. Voor kwaliteit moet je bij De Parel zijn!

Vincent
Renée A.

Mijn trouwkleed was serieus vuil na het feest, ik dacht ‘dit komt nooit goed’… Toen ik het naar de droogkuis bracht, had ik dan ook weinig hoop op een goed resultaat, maar ja, vuil kon ik het ook niet laten hangen. Ik was echter blij verrast toen ik mijn kleed weer ophaalde, het zag er opnieuw fris en stralend uit, dit overtrof alle verwachtingen. Een oprechte dankuwel!

Renée A.
Kris P.

Mijn gordijnen zien er weer uit als nieuw ! Met het oog op het communiefeest van mijn zoontje, dat thuis door ging, heb ik mijn gordijnen en overgordijnen laten reinigen, want dat was wel al even geleden… Aangezien de venster van de living onmiddellijk uitkijkt op de straat, had ik eerst de ene helft laten reinigen, en nadien de andere. Ik schrok me een aap toen ik de gereinigde gordijnen naast de andere zag hangen. Wat een verschil! De kleuren waren opnieuw helder, de stof had zijn glans terug, … Mijn living oogde eens zo fris.

Kris P.
© Copyright 2015 - WASSERIJ/DROOGKUIS DE PAREL - Deze website werd ontwikkeld door JEZ Branding Agency - http://www.jouweigenzaak.be